Transcend 128GB SDXC Memóriakártya Class10 UHS-I U3

Transcend 128GB SDXC Memóriakártya Class10 UHS-I U3

A Transcend memóriakártyák egy egyszerű és megfizethető módot kínálnak. hogy növelni tudd a fényképezőgéped háttértárát. amellyel bőven elegendő memóriád lesz. így több képet és videót készíthetsz.

4K Ultra HD felvételekKészíts valósághű 4K Ultra HD (3840 x 2160p) felvételeket és élvezd a fantasztikus részletgazdagságot. A 4K rögzítési mód sokkal nagyobb sebességet és tárhelyet kíván. mint a HD felvételek. de mindez már elérhető számodra ezzel a kártyával. Készíts egy filmet és csodáld meg a 4K monitorodon vagy TV-den.ÍrásvédelemA kártya oldalán található kapcsolóval egy mozdulattal írásvédetté tehető. így elkerülheted a véletlen adatvesztést.

Mit jelentenek a sebességosztályok?A memóriakártyák sebességét két fogalommal jelzik: a sebesség osztállyal (Speed Class) és az USH sebesség osztállyal (UHS Speed Class).A Speed Class az eredeti jelzőfogalom. amely esetében a számok a konkrét átviteli sebességet jelölik. 4 a 4MB/s. 6 a 6MB/s sebességet és így tovább.Az UHS (Ultra High Speed - Ultra Magas Sebesség) minimum írási sebességeket határoz meg a memóriakártyáknak. Az UHS-I Speed Class 1 minimum írási sebessége 10MB/s. amíg az UHS-I Speed Class 3 minimum írási sebessége 30MB/s.


Mire használható a memóriakártya?
Speed Class
UHS-I

Speed Class
 

Class 4

Class 10

UHS-I Class 1

UHS-I Class 3
Állóképek. fényképek. alacsony felbontású videók

dot

dot

dot

dot
Full HD videók
 

dot

dot

dot
Mozifilm minőségű full HD (1080p). 3D videó
 
 

dot

dot
4K. full 1080p HD videó és sorozatfelvétel fényképezés
 
 
 

dot

 Mikor van szükséged gyorsabb memóriakártyára?Ha valamelyik alább felsorolt tünetet tapasztalod a memórikártyát használó eszközöd működése során. akkor valószínűleg egy gyorsabb memóriakártyára van szükséged:Lassú pufferelés - egy fénykép készítése után a fényképezőgéped nem reagál egy ideig. amíg a teljes adatot ki nem írta a memóriakártyára.Hibás videofájl - A videokamerák hibás felvételeket készíthetnek. ha a memóriakártya sebessége túl alacsony vagy csökkenthetik a felvétel felbontását. hogy a kártya sebességéhez igazítsák azt. Így előfordulhat. hogy az 1080p Full HD-ban indított felvétel valójában sokkal kisebb felbontású lesz rögzítéskor.Videó töredékek - Ha a kamera írási sebessége meghaladja a memóriakártya írási sebességét. akkor váratlanul leállíthatja a felvételt a sebességhatár átlépésekor.Sorozatfelvétel - Sok fényképezőgép rendelkezik sorozatfelvétel móddal. amikor egy gombnyomás hatására egy sorozatnyi képet rögzít az eszköz. így lehetővé téve gyors mozgású események vagy személyek megörökítését. Ha a memóriakártya sebessége túl alacsony. akkor ez a mód nem fog működni a fényképezőgépen.SpecifikációMemória kártya típusa


SecureDigital eXtended Capacity (SDXC) kártya
Memória kapacitás (flash)
128 GB
Olvasási sebesség
95 MB/s
Írási sebesség
60 MB/s
Szélesség
32 mm
Mélység
2.1 mm
Magasság
24 mm
Írás-védelem kapcsoló
Igen
További információk


  • exFAT fajlrendszer támogatása

  • ROHS kompatibilis

  • Class 10

  • UHSC 3 specifikáció támogatása (U3)

 

 

KATTINTS IDE TOP ÁRAS TERMÉKEINKHEZ!

Garancia:
12
Gyártó:
Transcend
Szállítási idő:
2-5 munkanap
35 390 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés