Transcend 32GB Micro SDHC Memóriakártya 400X Class 10 UHS-I

Transcend 32GB Micro SDHC Memóriakártya 400X Class 10 UHS-I

A Transcend memóriakártyák egy egyszerű és megfizethető módot kínálnak. hogy növelni tudd a fényképezőgéped háttértárát. amellyel bőven elegendő memóriád lesz. így több képet és videót készíthetsz.

Full HD felvételekKészíts valósághű Full HD (1920 x 1080p) videókat és élvezd a fantasztikus részletgazdagságot. A Class 10 sebességosztálynak hála ez a kártya elég gyors. hogy problémamentesen rögzíts nagy felbontású videókat a kameráddal.Mit jelentenek a sebességosztályok?A memóriakártyák sebességét két fogalommal jelzik: a sebesség osztállyal (Speed Class) és az USH sebesség osztállyal (UHS Speed Class).A Speed Class az eredeti jelzőfogalom. amely esetében a számok a konkrét átviteli sebességet jelölik. 4 a 4MB/s. 6 a 6MB/s sebességet és így tovább.Az UHS (Ultra High Speed - Ultra Magas Sebesség) minimum írási sebességeket határoz meg a memóriakártyáknak. Az UHS-I Speed Class 1 minimum írási sebessége 10MB/s. amíg az UHS-I Speed Class 3 minimum írási sebessége 30MB/s.


Mire használható a memóriakártya?
Speed Class
UHS-I

Speed Class
 

Class 4

Class 10

UHS-I Class 1

UHS-I Class 3
Állóképek. fényképek. alacsony felbontású videók

dot

dot

dot

dot
Full HD videók
 

dot

dot

dot
Mozifilm minőségű full HD (1080p). 3D videó
 
 

dot

dot
4K. full 1080p HD videó és sorozatfelvétel fényképezés
 
 
 

dot

 Mikor van szükséged gyorsabb memóriakártyára?Ha valamelyik alább felsorolt tünetet tapasztalod a memórikártyát használó eszközöd működése során. akkor valószínűleg egy gyorsabb memóriakártyára van szükséged:Lassú pufferelés - egy fénykép készítése után a fényképezőgéped nem reagál egy ideig. amíg a teljes adatot ki nem írta a memóriakártyára.Hibás videofájl - A videokamerák hibás felvételeket készíthetnek. ha a memóriakártya sebessége túl alacsony vagy csökkenthetik a felvétel felbontását. hogy a kártya sebességéhez igazítsák azt. Így előfordulhat. hogy az 1080p Full HD-ban indított felvétel valójában sokkal kisebb felbontású lesz rögzítéskor.Videó töredékek - Ha a kamera írási sebessége meghaladja a memóriakártya írási sebességét. akkor váratlanul leállíthatja a felvételt a sebességhatár átlépésekor.Sorozatfelvétel - Sok fényképezőgép rendelkezik sorozatfelvétel móddal. amikor egy gombnyomás hatására egy sorozatnyi képet rögzít az eszköz. így lehetővé téve gyors mozgású események vagy személyek megörökítését. Ha a memóriakártya sebessége túl alacsony. akkor ez a mód nem fog működni a fényképezőgépen.SpecifikációMemória kártya típusa


Micro SecureDigital High-Capacity (microSDHC)
Memória kapacitás (flash)
32 GB
Szélesség
11 mm
Mélység
1 mm
Magasság
15 mm
Írás-védelem kapcsoló
Nem
További információk


  • Class 10

  • Ideális mobil telefonokhoz. digitális fényképezőgépekhez

  • SD 3.0 Szabványokkal kompatibilis

  • Plug and Play

  • Beépített hibajavító kód

  • Auto-Standby. Power-Off. Sleep támogatás

 

 

KATTINTS IDE TOP ÁRAS TERMÉKEINKHEZ!

Garancia:
12
Szállítási idő:
2-5 munkanap
Gyártó:
Transcend
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés